pühapäev, 3. veebruar 2008

verine laupäev..

... ehk lugu sellest, kuidas neli keskmängijat ja kaks alkohoolikut Sillamäe Spordikombinaadis munni mängimas käisid.
Ütlen ette ära, et mängu kaotasime suureskooriliselt 41:47. Põhjusi võib otsida kõikjalt ja kindlasti on neid rohkem kui kümme. Ei hakka kõiki üles loetlema, aga raudselt olid kaotuses süüdi kivikõva ja laeni põrkav pall, mis ühelgi meie mehel käes ei tahtnud püsida ning vigurpõrgatamisoskust nõudev põrand. Need on siis vabandused, mille löövad enesetunde parandamiseks lauale tavalised kusikud. Meil mängis rolli ka puudulik komplekteeritus ja nurgataguseid mööda hiiliv madalrõhkkond, mis pohmellis oleku eriti väljakannatamatuks muutis. Kuna põrgatajaid palju kohale polnud ilmunud leppisime mängu alguses kokku, et ajame läbi ainult söötudega. Algus väga hull ei olnudki, hetkeks juhtisime isegi 12:6, aga sinna ka kogu ilu kadus. Edasi oli 30 minutit agooniat ja kaootilist ringitõmblemist.

Statistikat ka:
Raie--11p--0--2/1--3v
Kasesalk--10p--0--6/4--1v
Põdra--9p--0--4/1--1v
Peenema--6p--0--2/0--2v
Kaldaru--5p--1--0/0--2v
Pleskovski--
0p--0--2/o--2v

Vabaviskeid tabasime meeskondlikult 14/6 ja vaatamata korduvale proovisime läbis korvirõnga üks kolmene.

Nii tõmbasin nüüd paksu punase joone alla. Üritame selle verise laupäeva seal idapoolses tööstuslinnas ära unustada ja edasi liikuda. Sittasid mängusid tuleb kõigil ette.
--------------------------------------------------------

Nüüd aga juhiks tähelepanu ülejärgmisele nädalalõpule (16. ja 17. veebruar). Praegu on liigaseis päris pinev meil on 9 võitu ja 3 kaotust ning järgnevad Kohtla-Nõmme/DHL, Vikingmodum ja Askele NELI kõigil 8 võitu ja 4 kaotust. Meile kõige ohtlikum on Kohtla-Nõmme, sest neil peale meie mängud pidada vaid Sillamäe ja Remeksiga. Esimeses ringis mäletatavasti me DHLile kaotasime ja kui me ka teises ringis (17.veebruar) neilt tappa saame, kuulub meile liigas teine koht. Teatavasti kaks esimest pääsevad otse poolfinaali ülejäänutel tuleb omavahel pidada ka väsitavad veerandfinaalid. Muidugi võib loota, et keegi ülemises otsas veel libastub, aga lootma ei maksa sellele vist jääda. Ühesõnaga kaks allesjäänud mängu oleks vaja võita. Elu on näidanud, et probleeme meil erilisi ei teki, kui igale kohale vähemalt 1,5 sobivat meest leidub. Kuna 16 ja 17 on mängud kahel päeval järjest ja esimene noorus on ka ammu juba maha joodud ootaks mängudelt suurearvulist osavõttu.

Niisiis kavalad, kiired ja juhtivad tagamängijad, jõhkrad ja viskavad ääred, alkohoolikud ja muud karvased. Olgem kohal. Aega on palju, seega võimalik planeerida. Vormi on võimalik samuti põhja juua ja uuesti üles treenida. Andkem siis endast parim ja proovigem lõpetada põhiturniir positiivsete nootidega.

PS! Jalgrattur ja Roki ja Oss ka. Teie ,kui kaks meeskonna tugitala, proovige vahetult enne mänge pudelitest eemale hoida. Igast muid huvitavaid ajaviitmisvõimalusi on olemas - näiteks pleisteišon või kabe :D.

Vaiad vinna
m.

Teeme jälle seda mängu, et hoiatame üksteist kommentaarides kohaletulemisest ette.

14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

tervist kaasvõitlejad. esmalt kiitus mikule selle toreda kõne eest. mina olen kindlasti järgmine nädal kohal ja loodan, et teised ka. kui kellelgi on sel nädalavahetusel muid mänge, siis unustage need üldse ära. võidame see aasta selle ida liiga ära ja asi korras. järgmine hooaeg vaatame, kas on üldse mõtet idas mängida. eksjäää. ok peace sõbrad

Anonüümne ütles ...

sa pole enam universaal. nüüdsest on su nimi jõhker äär! ja kui kaua vembutad saab selleks ehk laulev äär.
ma kavatsen ka kohal olla. nagu kuus kopikat.

Anonüümne ütles ...

selleks, et keegi reedel ja laupäeval üle ei tõmbaks, peaks nüüd kolmapäeval kõva läbraka maha panema, et tükk aega ei taha enam juua:-D neljapäeval on taastumine, reedel on ikka veel taastumine ning siis 2 õlut ja magama;-D tyra ma ikka jõhkralt laulev äär olen. ahh ärge page mu möla tähele...ajud said viimati sondas aastapäeval tyhjaks tantsitud.

Unknown ütles ...

kõigepealt on kahju , et niimoodi juhtus seal Sillamäel,loodan oma vigadest õppida ja kaheks viimaseks põhiturniiri mänguks õiges vormis olla

Anonüümne ütles ...

sa oled ju vana tantsulõvi. mul on üks videogi sust :D. selle jätame mustemateks päevadeks.

Anonüümne ütles ...

minu kaasategemine saab selgeks 11. veebruaril. las igaüks ise nuputab, millest see sõltub :)

Unknown ütles ...

nuh soovin teile kaasmängjad edu ja pange korralikult kotti:p

Anonüümne ütles ...

Praeguse seisuga saab juba öelda, et olen tulija ;)

Anonüümne ütles ...

väga tore. väga tore. teet, reijo, oss, mikk, tõnn. ega see ometi kõik ole?

Anonüümne ütles ...

Ma katsun ka kohal olla laupäeval ja pühapäeval. Maidlas on head madalad korvid ehk näkkab:)
Anvar

Anonüümne ütles ...

värk pmts selline et kui te nüüd viimased 2 mängu võidate ja meie ka viimase mängu võidate siis olete põhiturniiril 1. ja meie 2. ; Pealekauba saab finaali ka mängida Maidlas sellisel juhul
nii et proovige aint kaotada
Askele Neli ! :)

Unknown ütles ...

Kui nüüd juuksekarva hakata lõhki ajama, siis asjade kokkulangemisel piisaks meile ka ainult KNDHLi alistamisest ;)

Anonüümne ütles ...

niisiis 6 jörssi koos...tuleks paar meest veel, siis oleks sajeponks...pik(a)sed, põdra ja andu ei tule nagu ma olen aru saand jah?aga kuda on lood roxi, sopede ja aunaga?
ok vaiad vinna nagu mikk käskis.

mikk ütles ...

noh. Askele NELI peab kõigepealt karjamaa vanadest pässidest jagu saama.