esmaspäev, 18. veebruar 2008

Põhihooaja lõpp

Niisiis sõbrad. Selleks korraks põhihooajal joon all. Oli tore, et mehed kokku saime ja kaks vajalikku võitu võtsime. Askele NELI poisid said ka meie seljas veits liugu lasta ja pääs otse poolfinaali kukkus poolmuidu sülle. Kuna mul pühapäevase mängu protokolli ei ole, siis ma hooaja statistikat päris lõpuni teha veel ei saa, aga laupäevase mängu arvud kirjutan postituse lõppu küll.

Uurisin veits elu ja selgus, et poolfinaali vastane tuleb meile paarist Remeks - Vikingmodum. Meeskondade omavaheline mängude suhe on äärmiselt tasavägine. Kumbki mäng võideti vaid ühe punktiga. Seega neil omavahel vaja pidada vähemalt kaks, maksimum kolm mängu. Tont seda teab, on see hea või halb, aga eks elu näitab. Meile oleks soodsam saada vastaseks Vikingmodumit, sest põhiturniiril võitsime neid mõlemas mängus ja poolfinaalis peaks siis pidama vähemalt ühe (sitema variandi puhul muidugi kolm) mängu. Ei hakka spekuleerima, vaatame, mis elu toob. Ega pühapäeval juhuslikult juttu ei olnud, millal poolfinaalmänge pidama hakatakse? Kas tuleb pikem paus või läheb kõik järjest?

Nüüd siis laupäevase mängu statistikat: (punktid- 3p visked-vabavisked-vead)

Mikk--20--1--3/1--4
Tõnn--19--0--3/1--1
Reijo--12--0--1/0--4
Anvar--11--1--0/0--1
Teet--9--1--2/0--5
Marek--9--1--0/0--3
Heigo--9--0--9/3--4
Roger--8--1--2/1--1

Aplausi peaks tegema Jõhkrale Äärele, kes tabas mängus oma selle hooaja esimese kolmepunktiviske. Samuti on märkimisväärne Lõhkuva Tagamehe sooritus vabaviskejoonelt 9/3. Võistkondlikult siis taas vabavisked 20/6.
Vastastest karistas meid kõige rohkem Hullu nime kandev kolmikhüppaja. Poksida meeldis talle ka. Aga poogen, mäng on mäng.

Niisiis, kelle käes on pühapäevase mängu protokoll, saatke statistikat ja hoidke paber igaks juhuks alles. Alati võib ka pühapäevase mängu kohta ka väikese kokkuvõtte teha. Tõmbame põhiturniirile lõplikult joone alla ja hakkame end play-offideks teravaks ajama.


pallid põrkesse
m.

Kommentaare ei ole: