pühapäev, 4. november 2007

4. ja 5. mäng

Nõndaks. Räägime nädalavahetusest. 
Esimene mäng Remeksiga. Mängust endast polegi midagi rääkida, kes kohal olid, need teavad.
Võistkonnaga olid selleks nädalavahetuseks liitunud Marek ja Andi. Nüüd peaks kõigil nimekirjas olevatel meestel vähemalt 1 mäng selja taga olema. Kuna härra Nõmmistele anti Meistrivõistluste peakorraldaja õigus, siis käesoleval hooajal on selline reegel, et mängija peab enne pleioffe vähemalt 4 mängus mänginud olema. Nimekirjas olemine ei loe. Platsil peab olema käinud. Muidu pleioffis mängida ei saa. Ei tea, kust see reegel küll tuli, aga ega mul selle vastu ka suurt midagi ei ole. Nii et vaadake siis, seal keskmiste punktide tulbas on sulgudes ka mängude arv. Igaüks arvestab ise, kui palju peab minimaalselt veel pelama. Vihjeks nii palju, et seda vooru on jäänud veel 2 mängu ja järgmises voorus on 7, ehk kokku 9 mängu.

Nüüd siis nädalavahetuse kahe mängu statistikast.
Mäng Remeks IIga
Punktid:
Oss 14 (tabas 4 kolmest)
Teet 13
Marek 13 (tabas 3 kolmest)
Mikk 12
Roger 9 (tabas 1 kolmese)
Andi 6
Reijo 2
Taago 1

Mäng Sillamäega
Oss 16 (4 kolmest)
Teet 15
Taago 14 (2 kolmest)
Marek 13 (3 kolmest)
Mikk 12 (2 kolmest)
Reijo 11
Andi ei avanud skoori, aga tegi palju musta tööd.

Mängus Sillamäega tabas võistkond selle hooaja kõige suurem mõõn. Seoses pikkade poiste suhteliselt suure osakaalu tõttu mängisime 2/3 maaala. Sadamalinna poistel hakkasid aga igasugused imevisked 2-3 meetri pealt sisse kukkuma ja hetkeks vähenes vahe 4 punkti peale. Siis aga hakkasime mees meest hoidma ja mäng vajus oma rööpasse tagasi. Viimasel veerandil suutis Sillamäe visata vaid 4 punkti meie 23 vastu ja mäng oligi tehtud.

Nüüd on mängukalendris pikk paus. I vooru kaks viimast mängu toimuvad 24. ja 25. novembril. Mõlemad mängud on võõrsil. Hoidke siis ranne soe ja jalad tugevad.

Kommentaare ei ole: